Butik och Showroom

showroom1 ENTRÈRUM 

När du kliver in i butiken på Storgatan 12, så är du i vårt entrérum. På högra sidan av rummet har vi mattor i storlekar på omkring 240cm x 160cm. På vänstra sidan av rummet mindre mattor från 90cm x 70cm upp till storleken 200cm x 150cm. Här finns även en del puffar till försäljning.

MODERNA

I första rummet till höger från entrén finns vårt rum med "Moderna mattor". Storlekarna varierar.  Här inne kan du även hitta våra kuddar. Storlekarna är från 50cm x 50cm upp till 70cm x 70cm.

STORARUMMET

 I andra änden av Entrérummet kan du gå in genom valvet och träda in i Storarummet. Rummet är inte stort men här har vi de verkligt stora mattorna. Från 350cm x 300cm upp till 400cm x 330. Vissa mattor är ändå större.

 KELIMRUMMET

 Det stora flertalet av mattor finns en trappa ner.  Förutom mattor finner du här Kelimrummet som ligger direkt till vänster nedanför trappen. Kelim (av persiskans gīlim, "grovvävd filt") är en typ av orientalisk slätvävnad, men även benämning på vävtekniken som använts.

NEDRE PLAN rum 1

I det första stora rummet på nedre plan finns två pallar med mattor på storlekar rund 200cm x 300cm.

PASSAGEN

I passagen på nedre plan mellan de två stora rummen finns både mindre mattor och mindre gallerimattor.

 NEDRE PLAN rum 1

I det andra stora rummet på nedre plan finns bland annat gallerimattor.

 

 

Oavsett om du handlar i vår butik eller på mattkompaniet.se strävar vi efter att du som kund får den information och hjälp som du behöver. Om du vill kontakta oss ber vi dig att välja det alternativ som passar dig bäst.

Internationella Mattkompaniet AB
Storgatan 12
114 51 Stockholm

Organisations nr: 55 63 29 - 29 44

Telefon: 08 - 20 41 38
Fax: 08 - 10 28 07

e-mail: info@mattkompaniet.se

Support

Vi på Mattkompaniets kundtjänst finns här för att svara på dina frågor och ge dig de tips och råd du behöver. Du kan kontakta oss på telefon under våra öppettider eller när som helst via e-post. Vi besvarar i möjligaste mån all e-post personligen inom 48 timmar under ordinarie öppettider (vardagar).

Privatkunder Kundtjänst

Välkommen att kontakta oss via telefon eller mail. Här finner du våra kontaktuppgifter.

Företagskunder

Du som företagare vänder dig hit om du vill komma i kontakt med vår företagsförsäljning eller om du behöver hjälp och råd kring hur du går tillväga för att bli kund eller hur du handlar.

Tyck till

Vi vill gärna höra dina åsikter om din butiksupplevelse som du fick när du besökte vår butik. Ge dina kommentarer, så att vi vet hur du som kund uppfattar oss. På så sätt kan vi bli ännu bättre.

Privatkunder

Internationella Mattkompaniet AB Kundtjänst

Öppettider: Mån - fre 11-18
Lör 11-16
Söndag   12-16

 Butiken är stängt under vecka 4-till 7 för renovering

 

 


Telefon: 08-204138

Företagskunder

Internationella Mattkompaniet AB
Öppettider: Mån - fre 11-18
Telefon: 08-7231882

Hitta till oss

Kontaktformulär

* Obligatoriska fält